moderne werkplaats voor onderhoud en reparatie

In onze moderne werkplaats onderhouden en repareren wij auto’s van ieder merk en van ieder type. Wij zorgen er voor dat uw auto in topconditie komt en blijft. Op deze pagina vindt u alle verschillende diensten waarvoor u terecht kunt in onze werkplaats. Wilt u een afspraak maken? Bel dan met 040 – 226 06 00 of maak een afpraak via ons werkplaatsformulier in.

Onderhoud van uw auto

Het onderhoud aan uw auto is een belangrijke zaak die met veel zorg en aandacht uitgevoerd dient te worden. Wij beschikken dan ook over vakkundig en ervaren personeel dat middels diverse cursussen altijd up to date blijft van de laatste technieken. Zodat wij uw auto de zorg kunnen geven die nodig is.

Zo worden onderhoudsbeurten conform de fabrieksopgave uitgevoerd en gereset. Hierbij maken wij gebruik van de originele of gelijkwaardige onderdelen met behoud van de fabrieksgarantie van uw auto.

Voor de kosten van een onderhoudsbeurt kunnen wij u vooraf een prijs geven. Voor meer info, bel 040 – 2260600 of neem contact op via het contactformulier op deze site. 

reparaties aan uw auto

Voor alle denkbare reparaties aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Een greep uit onze diensten:

 • Banden
 • Accu’s
 • Uitlaten
 • Remmen
 • Trekhaken
 • Schokbrekers
 • Verlichting
 • Koppeling
 • Laswerk
 • Motor- en versnellingsbakrevisie
 • (Vakantie) Zomer- en Wintercheck

APK-keuring uit laten voeren

Bij een APK-keuring wordt er door ons gekeken naar de volgende onderdelen:

Verkeersveiligheid
Remmen – Wielophanging – Schokdempers – Banden – Stuurinrichting – Verlichting – Carrosserie

Milieu
Uitlaatgassen

Algemeen
Voertuigbewijs – Voertuigidentificatienummer – Gebruikte Brandstof

Roetmeting
Diesel

 

Aircoservice

Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Koudemiddel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestaties in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

Wij raden u dan ook aan om iedere 3 jaar een airco servicebeurt uit te laten voeren. Deze voorziet in een grondige controle van het complete aircosysteem.

ruitenservice

Bij ons is de vervanging van de ruit (meestal) kostenloos bij afrekening via de cascoverzekering, het eigen risico nemen wij dan voor onze rekening. 

Wij leveren ruiten van fabriekskwaliteit voor alle merken auto’s. Snelle levering, geen lange wachttijden.

bandenservice

Wij monteren gratis uw banden bij aanschaf. Voor de wisseling van zomer- naar winterbanden en andersom is het mogelijk om uw set banden bij ons op te slaan. 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van velgen, monteren van gebruikte banden. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het balanceren, uitlijnen en het richten van beschadigde velgen.

oplossen elektrische storingen

Door constant onze diagnoseapparatuur (Bosch en Texa) up to date te houden, kunnen wij nagenoeg het gehele wagenpark aan. Of het nu gaat om storingen, programmeringen, updates enz. Niet alleen de apparatuur is belangrijk ook de know-how. Hiervoor beschikken wij over een gediplomeerd diagnospecialist.

werkplaatsformulier